Gambar-gambar lama tak ada keja cari keja saja nak masukkan dalam blog

Monday, 27 June 2011

Ini gambar aku pada tahun 2006 masa ni umur aku 21 tahun wow!! muda lg masa ni :-)


Jalan-jalan di Genting


Gambar ni paling mahal sekali gambar ini antara gambar pertama KAMI di ambil oleh jiran sebelah rumah aku yang ikut aku pergi ke IKM kampung pandan semata-mata nak berjumpa dengan Mohd Aizad wahahhaah.... Dating bawak Body Gard maklum lah merempit kan hihihiii ... tahun 2004


(^_^) ni pon pic aku tengah hangat bercinta hahahaa kelakar laa bila tengok-tengok balik gambar ni kalau tak silap tahun 2004 lama sehh...

Boleh ke warna-warni ????

Friday, 3 June 2011

Al-kisah .... persiapan perkahwinanku bile di telek-telek di belek-belek rupa-rupanya berwarna-warni kena atau tidak warna-warna itu ?? itulah persoalannya konon laa tak nak nampak sangat ikut tema tapi bila aku match-match kan macam kena jee tak tau lak kalau org lain nengok cam ape tah nanti..... berikut adalah senarai warna-warna berkenaan :-


                                                     Tema Sebelah Perempuan 
  • Baju nikah warna peach
  • Baju sanding peach jgk
  • Pelamin Hitam Putih
  • Baju Family Hijau Turqoise
  • Baju Pengapit Warna Cream
  • Hantaran untuk lelaki Hijau Turqoise
  • Bunga pahar warna peach 







     
      Tema Sebelah Lelaki

  • Baju Sanding Putih + Pink
  • Pelamin Warna Pink 
  • Baju Family Pink Pekat
  • Baju pengapit Warna Kelabu
  • Hantaran untuk perempuan Pink Pekat
  • Bunga Pahar Warna Pink 





Rase aku macam belah laki nye warna lagi teratur kan tak lah caca marba macam belah perempuan punye adoiyaii... tp nak wat cammane nak jgk kat warna2 tu harap2 sedap lah mata memandang nanti ekk... amin




بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيْمِ

Kami masa baru mula-mula kenal aheehe... gambar dia ada dalam wallet aku & gambar aku ada dalam wallet dia (^_^)  ( psst...kena paksa buh gambar lam wallet sebb setiap kali jumpe aku mesti cek ) gambar masing2 skema tapi yang bestnya dah lama2 tengok pic ni baru perasan rupanya kami nye baju same warna daa........ now still ada lagi hope selamanya ada dalam Wallet & Hati Kami....