Norfhadilah Ilani @ Naniey

StOrY bY mE

Mama To Be (^_^)

Monday, 9 January 2012

Catatan Pertama Selepas Bergelar Puan Isteri (^_~)

Thursday, 5 January 2012

    Assalamualikum ... uhuk2 dah lame tak write on my blog last before sah menjadi isteri orang, now bukan sahaja sah menjadi orang but i have a good news heee~~ Syukur Alhamdulillah hanya boleh cakap ni je buat masa ni biarlah rahsia ok nanti bila dah stabil baru di umum kan kelak just doakan yang terbaik yee amin...

Jom semua cuci mata dgn pix wedd NANI & AIZAD yang diberi oleh photographer nani dalam FB yang lain belum siap lagi nanti dah siap nani upload lagi ok byeee  ..... (^_~)





















Gratisan Musik


1.11.11 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 11.11.11

Tuesday, 1 November 2011

Alhamdulillah syukur segala persiapan yg dibuat hampir-hampir siap , jom cuci-cuci mata sikit tengok my

PRE-WEDDING + KAD KAHWIN + BUNTING pic ... ✿.¸¸.·'´°✿✿.¸¸.·'´°✿✿.¸¸.·'´°✿✿.¸¸.·'´°✿














Selamat Ulang Tahun Nani & Aizad Yang Ke 7 Tahun 14 July (AiZaNi)

Thursday, 14 July 2011

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menjadi teman hidupku selama 7tahun ini.... Gembira sangat-sangat sebab kita dah sampai tahap ini insyaallah semoga apa yang kita rancangkan bersama akan menjadi realiti amin.... Susah senang kita harungi sama-sama, walau payah macam mana pun dugaan insyaallah kita akan tempuhi dengan sabar. Setiap dugaan itu ada hikmahnya mungkin kita sedang di uji oleh nya. Terima kasih yang tak terhingga kerana bukti CINTA yang telah kau beri tanggal
25 Dec 2010


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

~Terima kasih awak terima kasih atas segala pengorbanan awak untuk saya ♥ u (^_^)~

Gambar-gambar lama tak ada keja cari keja saja nak masukkan dalam blog

Monday, 27 June 2011

Ini gambar aku pada tahun 2006 masa ni umur aku 21 tahun wow!! muda lg masa ni :-)


Jalan-jalan di Genting


Gambar ni paling mahal sekali gambar ini antara gambar pertama KAMI di ambil oleh jiran sebelah rumah aku yang ikut aku pergi ke IKM kampung pandan semata-mata nak berjumpa dengan Mohd Aizad wahahhaah.... Dating bawak Body Gard maklum lah merempit kan hihihiii ... tahun 2004


(^_^) ni pon pic aku tengah hangat bercinta hahahaa kelakar laa bila tengok-tengok balik gambar ni kalau tak silap tahun 2004 lama sehh...

Boleh ke warna-warni ????

Friday, 3 June 2011

Al-kisah .... persiapan perkahwinanku bile di telek-telek di belek-belek rupa-rupanya berwarna-warni kena atau tidak warna-warna itu ?? itulah persoalannya konon laa tak nak nampak sangat ikut tema tapi bila aku match-match kan macam kena jee tak tau lak kalau org lain nengok cam ape tah nanti..... berikut adalah senarai warna-warna berkenaan :-


                                                     Tema Sebelah Perempuan 
  • Baju nikah warna peach
  • Baju sanding peach jgk
  • Pelamin Hitam Putih
  • Baju Family Hijau Turqoise
  • Baju Pengapit Warna Cream
  • Hantaran untuk lelaki Hijau Turqoise
  • Bunga pahar warna peach 







     
      Tema Sebelah Lelaki

  • Baju Sanding Putih + Pink
  • Pelamin Warna Pink 
  • Baju Family Pink Pekat
  • Baju pengapit Warna Kelabu
  • Hantaran untuk perempuan Pink Pekat
  • Bunga Pahar Warna Pink 





Rase aku macam belah laki nye warna lagi teratur kan tak lah caca marba macam belah perempuan punye adoiyaii... tp nak wat cammane nak jgk kat warna2 tu harap2 sedap lah mata memandang nanti ekk... amin




بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيْمِ

Kami masa baru mula-mula kenal aheehe... gambar dia ada dalam wallet aku & gambar aku ada dalam wallet dia (^_^)  ( psst...kena paksa buh gambar lam wallet sebb setiap kali jumpe aku mesti cek ) gambar masing2 skema tapi yang bestnya dah lama2 tengok pic ni baru perasan rupanya kami nye baju same warna daa........ now still ada lagi hope selamanya ada dalam Wallet & Hati Kami....